Η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, καθώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καταλανικός σύλλογος.
Οι συνομιλίες μεταξύ της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχουν ξεκινήσει σύμφωνα με την Daily Mail και θα συνεχιστούν τις επόμενες 48 ώρες, με τον σύλλογο της Premier να είναι έτοιμος να υποβάλει επίσημη προσφορά για τον Γκαμπονέζο επιθετικό στους Καταλανούς.
Οι συνομιλίες αυτής της εβδομάδας, θα καθορίσουν πόσο ανοιχτή είναι η Μπαρτσελόνα στην πώλησή του. Ο ίδιος πάντως δεν έχει ενημερωθεί για τα πλάνα των «μπλαουγκράνα», κι αυτό που γνωρίζει είναι πως δεν υπάρχει πρόθεση παραχώρησής του παρά την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έναντι 42,5 εκατομμυρίων λιρών αυτό το καλοκαίρι. Δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος όμως, όλα είναι πιθανά.
Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ αγωνίστηκε υπό τον προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για δύο σεζόν κι ο Γερμανός κόουτς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. Μένει να δούμε αν ο 33χρονος θα σκεφτόταν να μετακομίσει στην Τσέλσι λόγω των δεσμών του με την Άρσεναλ, αν και η αποχώρησή του από το βόρειο Λονδίνο ήταν σκληρή.
Από πλευράς τους οι «μπλε» χρειάζονται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης μετά την αποχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου -ως δανεικού στην Ίντερ- και με τον Τίμο Βέρνερ να επιστρέφει στη Λειψία.