Η Ρεάλ πήρε το Super Cup Ευρώπης για πέμπτη φορά στην ιστορία της με το 2-0 της Άιντραχτ και έφτασε στην πρώτη θέση των σχετικών κατακτήσεων τις Μπαρτσελόνα και Μίλαν, ωστόσο την ίδια ώρα ο προπονητής της, Κάρλο Αντσελότι, κατέκτησε και εκείνος μία κορυφή που μάλιστα δεν την μοιράζεται με κάποιον άλλον.
Αφορά τον προπονητή που έχει σηκώσει περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο το συγκεκριμένο τρόπαιο, με τον Ιταλό να αφήνει πίσω του τον Πεπ Γκουαρδιόλα έχοντας μέχρι πρότινος από τρεις επιτυχίες έκαστοι και να στρογγυλοκάθεται πλέον στην πρώτη θέση, έχοντας 4 τρόπαια.
Αυτό απέναντι στην ομάδα της Φρανκφούρτης ήταν το δεύτερο που πήρε όντας στον πάγκο των μερένγκες, μετά από εκείνο του 2014, ενώ είχε γευτεί άλλες δύο φορές το νέκταρ της κατάκτησης του ευρωπαϊκού Super Cup όντας προπονητής της Μίλαν: το 2003 και το 2007.
Σημειώνεται πως ο Αντσελότι έφτασε τους 23 τίτλους ως προπονητής ενώ μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για το ότι είναι ο μοναδικος που έχει κατακτήσει 4 τρόπαια Champions League (2003 και 2007 με Μίλαν, 2014 και 2022 με Ρεάλ) αλλά και ο μόνος που έχει αναδειχτεί πρωταθλητής και στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.