Κόντρα σε μία ομάδα όπως είναι ο Κιζιλζάρ που έδειξε να είναι κατώτερου αγωνιστικού επιπέδου αλλά με εμπόδια όπως είναι η ιδιαιτερότητα του γηπέδου της Αστάνα, καλείται το ΑΠΟΕΛ να βρει τον τρόπο να πανηγυρίσει την πρόκριση και να επιστρέψει στην Κύπρο με το εισιτήριο της συμμετοχής στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.
Μιλάμε για αποστολή-μονόδρομο και τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και οι ποδοσφαιριστές, καλούνται να βρουν την σωστή διέξοδο για να πετύχουν τον στόχο τους.
Άπαντες, είναι ενημερωμένοι για τις συνθήκες διεξαγωγής του σημερινού επαναληπτικού αγώνα που αρχίζει στις 16:30 και ξέρουν πως η έκβαση της πρόκρισης είναι δική τους καθαρά υπόθεση.
Μένει να δούμε την 11άδα που θα επιλέξει ο Σωφρόνης Αυγουστή, εν μέσω πληροφοριών που θέλουν τον προπονητή να ποντάρει στους παίκτες που αγωνίστηκαν στον ματς του ΓΣΠ.
«Παίζονται» δύο θέσεις με τον Μαρκίνιος να παίρνει τη θέση του Εφραίμ, ενώ ο Κοσταντίνοφ θα είναι η επιλογή του αν δεν αισθάνεται 100% έτοιμος ο Νταουσβίλι.
Η επικρατέστερη 11άδα θα αποτελείται από τους: Μπέλετς, Τσεπάκ, Φεράρι, Καρώ, Κρέσπο, Νταουσβίλι (Κοσταντίνοφ), Ντογκαλά, Σαρφό, Ηλία, Ντάλσιο, Μαρκίνιος, (Εφραίμ).