Και τώρα η ώρα της απάντησης των παικτών του ΑΠΟΕΛ. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και μοναδικός τους στόχος, είναι να αποκλείσουν την Κιζιλζάρ για να βρεθούν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.
Τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, το ξέρουν καλά, όπως καλά ξέρουν και τον αντίπαλο τους για να καταφέρουν να φτάσουν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα της πρόκρισης.
Από την πλευρά του, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει έτοιμο το πλάνο και μαζί την 11άδα που πλην μίας πιθανής αλλαγής, θα αποτελείται εκτός απροόπτου από τους παίκτες του πρώτου αγώνα και συγκεκριμένα από εκείνους οι οποίοι ήταν στην αρχική 11άδα.
Ο Μαρκίνιος, είναι ο παίκτης που διεκδικεί με καλές πιθανότητες μία θέση ενώ αν ο Νταουσβίλι κριθεί 100% έτοιμος θα διατηρήσει τη θέση του. Αλλιώς ο Κοσταντίνοφ περιμένει την ευκαιρία για να κάνει επίσημο ντεμπούτο.
Οι επικρατέστεροι για να αρχίσουν τον αυριανό αγώνα που αρχίζει στις 16:30 είναι οι Μπέλετς, Τσεπάκ, Φεράρι, Καρώ, Κρέσπο, Νταουσβίλι, (Κοσταντίνοφ), Ντογκαλά, Σαρφό, Μ.Ηλία, Ντάλσιο, Μαρκίνιος (Εφραίμ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

https://balla.com.cy/2022/08/10/i-teleytaia-proponisi-stin-astana-arena-fotos/