Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουΐς Όλτρα, στη διάσκεψη τύπου, ενόψει του επαναληπτικού ματς με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι δηλώσεις του:
Αρχικά: «Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν αρκετούς οπαδούς που στηρίζουν πολύ την ομάδα τους. Πρέπει να ξεχάσουμε την ατμόσφαιρα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας».
Για τα αγωνιστικά: «Δεν ερχόμαστε για την ισοπαλία αλλά η ισοπαλία είναι καλή για μας. Αν η Παρτίζαν έχει την μπάλα θα υποφέρουμε. Αν έχουμε εμείς την μπάλα θα έχουμε τις ευκαιρίες. Ο Άνχελ και ο Κύπρος είναι εκτός. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας. Έχουμε πολλές επιλογές, ο Εγγλέζου, ο Χένρι, ο Κάσας. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου».
Tι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του: «Πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι όχι μόνο στην άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό να μην σκοράρουν πριν από εμάς».
Πόσο σημαντικό είναι που θα κοουτσάρει σε ένα ιστορικό γήπεδο: «Δεν είναι σημαντικό μόνο για μένα. Είναι σημαντικό για όλη την ομάδα. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Αρένα».
Για το αν είναι σημαντικό που η ομάδα έχει παίκτες-προσωπικότητες: «Ναι είναι σημαντικό αυτό αλλά πρέπει να είμαστε ομάδα με κεφαλαία γράμματα. Το να είμαστε ομάδα θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό».
Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: «Το σύστημα δεν νομίζω να αλλάξει πολύ. Δεν είναι πολύ σημαντικό το σύστημα για μένα. Μπορεί να κάνω κάποιες αλλαγές αύριο, όχι μόνο μία. Εγώ πάντοτε σκέφτομαι ότι οι αλλαγές είναι καλές για την ομάδα. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές».
Αν έχει ένα πλεονέκτημα η Παρτίζαν λόγω έδρας: «Δεν νομίζω. Θα έχουμε πλεονέκτημα αν παίξουμε καλά. Αν σκοράρουν πρώτοι θα έχουμε πρόβλημα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι».
Για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί και τα 5000 εισιτήρια που προπώλησαν οι Σέρβοι: «Είτε έρθουν 1000 είτε 5000 έρχονται για να βοηθήσουν. Από την δική μας πλευρά, αυτοί που θα έρθουν θα βοηθήσουν. Εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ