Ο Κάρλο Αντσελότι έσταξε μέλι για τον Καρίμ Μπενζεμά στην συνέντευξη Τύπου, πριν τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup.
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ, αναφέρθηκε στον Γάλλο επιθετικό, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλος παίκτης σαν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Έχουμε τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε το Σούπερ Καπ. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία και έχουμε αυτοπεποίθηση. Το Champions League μάς έδωσε πολλές ελπίδες και θέλουμε αυτή τη στιγμή να συνεχιστεί
Έχουμε μια καλή λίστα με επιθετικούς: Μπενζεμά, Μαριάνο, Ασένσιο, Αζάρ, Βίνι και Ροντρίγκο. Είναι φυσιολογικό ότι όταν λείπει ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο, αυτό επηρεάζει την ομάδα. Είναι αδύνατον να αντικαταστήσεις τον Καρίμ, δεν υπάρχει άλλος παίκτης στον κόσμο σαν αυτόν.
Πέρυσι ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου, δεν κέρδισα ποτέ το Champions League και το πρωτάθλημα την ίδια χρονιά. Η χημεία μεταξύ των βετεράνων και των νέων ήταν καθοριστική.
Οι παίκτες το πέτυχαν με πνεύμα, συμπεριφορά, ποιότητα, εμπειρία και ενθουσιασμό. Χάρη σε αυτό καταφέραμε κάτι σημαντικό.
Το να κερδίζω είναι πάντα ξεχωριστό, αν κερδίζω χαίρομαι και αν χάνω στεναχωριέμαι. Τα στατιστικά δεν έχουν σημασία, το σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τους παίκτες».