Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Κύπρο για τη ρεβάνς με την Κιζιλζάρ και πλέον οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, καλούνται να επικεντρωθούν στην ιδιαιτερότητα του αγώνα της Πέμπτης (16:30 στο γήπεδο της Αστάνα) και πολύ περισσότερο, στις γηπεδικές συνθήκες.
Η αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη στις 9:00 από το αεροδρόμιο Λάρνακας, με ναυλωμένη πτήση για την πόλη της Αστάνα με το ταξίδι να διαρκεί περίπου 5 ώρες.
Αναφορικά με τα αγωνιστικά νέα, αποτελεί θετική εξέλιξή, η ετοιμότητα του Νταουσβίλι αφού ο Σωφρόνης θέλει να έχει τον Γεωργιανό, από τον οποίο είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του και αναμένεται να τον διατηρήσει στην 11άδα.
Ο παίκτης που φαίνεται όμως να διεκδικεί θέση είναι ο Μαρκίνιος με το Βραζιλιάνο να θεωρείται από τον προπονητή του, ενδεικτική λύση για να δώσει ταχύτητα στην επίθεση που την έχει ανάγκη το ΑΠΟΕΛ, από την στιγμή που αναμένεται ότι η Κιζιλζάρ, πιθανόν να αφήσει χώρους στην προσπάθεια της να σκοράρει.
Ο Μαρκίνιος ο οποίος στα λεπτά που αγωνίστηκε στο ΓΣΠ με τους Καζάκους, έδειξε να βρίσκει τα πατήματα του.
Το ερώτημα είναι αν η πιθανή χρησιμοποίηση του στην 11άδα, θα κρατήσει εκτός τον Γιώργο Εφραίμ που είχε καλή απόδοση και σκόραρε στον πρώτο αγώνα.