Το σχόλιο του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στο match program του αγώνα με τη Μακάμπι:
«Αγαπητοί Απολλωνίστες, συμμετέχουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση -το Champions League- και όπως είναι φυσιολογικό, συμμετέχουν ομάδες υψηλού επιπέδου.
Όταν δεν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και δεν αποδώσεις αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, τότε έρχονται απογοητευτικές βραδιές όπως αυτή που βιώσαμε την περασμένη Τετάρτη στο Ισραήλ. Δυστυχώς η απόδοσή μας δεν έφτασε στο σημείο που θέλαμε. Δεν πρόκειται να κερδίσεις κανένα αγώνα σε αυτό το επίπεδο όταν κάνεις τόσα πολλά λάθη, καθώς ο αντίπαλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ολιγωρία.
Παρά την οδυνηρή ήττα, θα δουλέψουμε, θα αναλύσουμε το ότι έγινε στον αγωνιστικό χώρο και ως μεγάλη ομάδα οφείλουμε να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε.
Δίνουμε τον πρώτο μας αγώνα της σεζόν εντός έδρας και θα έχουμε την ευκαιρία να ανταποδώσουμε. Θα τα δώσουμε όλα παρά τις περιορισμένες πιθανότητες πρόκρισης.
Πρέπει να είμαστε δυνατοί και αποφασιστικοί, να δουλέψουμε σκληρά με και χωρίς τη μπάλα και να επιδείξουμε περισσότερη ποιότητα αν θέλουμε να νικήσουμε απόψε
.
Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά στις εξέδρες του ΓΣΠ, παρόλο που δεν είναι η πραγματική μας έδρα, καθώς θα πρέπει να γίνει το ταξίδι στη Λευκωσία για να βρίσκεστε πλευρό της αγαπημένης σας ομάδα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί».