Δεν σταματάει η ΑΕΛ να ψάχνει το θέμα της ενίσχυσης για την νέα χρονιά, παρότι έχει συμπληρωμένες τις θέσεις των κοινοτικών και ξένων. Στην ομάδα θέλουν να φέρουν ακόμα ένα ποδοσφαιριστή για την μεσαία γραμμή ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον άξονα. Ο τρόπος που θέλει να παίζει ο Σίλας, χρειάζεται να υπάρχουν επιλογές στο κέντρο και για αυτό τον λόγο η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζεται να ρίξει λεφτά και για ακόμα μια κίνηση.
Είναι σημαντικό και για τον 45χρονο προπονητή να έχει ακόμα μια λύση στην μεσαία γραμμή καθώς ο Πορτογάλος στις ομάδες που έχει δουλέψει, ήθελε το δικό του σύνολο να έχει την κατοχή και να ελέγχει το ρυθμό.  Σε ένα μαραθώνιο θα χρειαστούν όσο το δυνατό περισσότερες επιλογές και για αυτό τον λόγο η ομάδα θέλει να έχει ακόμα μια κίνηση τουλάχιστον. Η κίνηση θα αφορά ποδοσφαιριστή που να έχει οργανωτικά καθήκοντα, 8αρι ή 10άρι αφού ανασταλτικά η ομάδα θεωρείται ότι είναι καλυμμένη με τους υπάρχον ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.
Οι γαλαζοκίτρινοι προσπαθούν ακόμα να απαλλαγούν από τα συμβόλαια των
Ριστέφσκι και Μαζάν, για να απελευθερωθούν οι θέσεις για τον κατάλογο Α. Στην ουσία, είναι τα τελευταία «αγκάθια» που έμειναν όσον αφορά τους παίκτες που ήταν εκτός πλάνων, Παρόλα αυτά, οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αδιάλλακτοι στις διαπραγματεύσεις και αυτό δυσκολεύει πολύ τα πράγματα για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Αριστείδου Μιχαήλ