Η αλήθεια να λέγεται. Όσα «τρελά» κι’ αν έχουμε δει στο ποδόσφαιρο, ο Απόλλων έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο απέναντι του. Σχεδόν ακατόρθωτο. Ο λόγος για την ανατροπή του σκορ με 4-0 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο ΓΣΠ, στη ρεβάνς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αυτό όμως, που έχουν υποχρέωση να κάνουν οι παίκτες είναι ότι είπε ο Ρομπέρζ στη διάσκεψη τύπου. «Θα παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε, πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε τη νίκη. Αν υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι δεν θα παλέψουμε, να μείνει σπίτι». Πολύ σωστά μίλησε ο αρχηγός των πρωταθλητών. Πλέον, το ζητούμενο είναι η βελτίωση, η νίκη και η καλή εμφάνιση. Δεν μπορούν οι γαλάζιοι για δεύτερη φορά να «σηκώσουν λευκή πετσέτα». Αν είναι να «πέσουν», τότε θα «πέσουν» με ψηλά το κεφάλι. Επιπλέον, η νίκη χρειάζεται, διότι θα φέρει αυτοπεποίθηση αλλά και βαθμούς για την Κύπρο, αφού «παλεύουμε» με το Ισραήλ για την 21η θέση, και είναι πολύ σημαντικό το να καταφέρει η ομάδα του Τσόρνιγκερ να επικρατήσει.
Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όπως είπε ο Γερμανός κόουτς θα υπάρξουν δύο σίγουρες αλλαγές (Β. Γιοβάνοβιτς λόγω κόκκινης και Ντανίλο Σπόλιαριτς λόγω τραυματισμού), ενώ μπορεί να προχωρήσει σε περισσότερες. Μια πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τους Ισραηλινούς αποτελείται από τους: Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πεϊμπέρνς, Ρομπέρζ, Χαμάς, Χάμπος, Κολ, Βα (Ογκεντά), Πίττας, Ντιγκινί, Νταμπό.

Θράσος Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

https://balla.com.cy/2022/08/08/den-ftaine-oi-paiktes-fotos-vinteo/

https://balla.com.cy/2022/08/08/an-yparchei-esto-kai-enas-poy-pisteyei-oti-den-tha-palepsoyme-na-meinei-spiti/

https://balla.com.cy/2022/08/08/me-niko-kirzi-i-teleytaia-proponisi-fotos/

https://balla.com.cy/2022/08/08/oloi-mesa-plin-ton-dyo/