Θρίαμβος για την Εθνική πόλο νεανίδων της Ελλάδας. Τα κορίτσια νίκησαν 10-9 την Ουγγαρία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα περιμένει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Ιταλία και ΗΠΑ.
Η Εθνική, με κορυφαία τη Φωτεινή Τριχά που σημείωσε πέντε τέρματα, προηγήθηκε με τη λήξη του ημιχρόνου με 6-4. Το τρίτο οκτάλεπτο ανήκε αποκλειστικά στην ελληνική ομάδα, αφού με καταπληκτική άμυνα και σεμιναριακή επίθεση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε στο +5.
Στην τέταρτη περίοδο, η Εθνική άντεξε στην αντεπίθεση της Ουγγαρίας, που μείωσε στο 10-9 στα 3:18 από τη λήξη και τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, όμως δεν άλλαξε κάτι.
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 4-1, 0-4
ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 2, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 1, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάρτον Μπενκζούρ): Τόρμα, Όμπελι 1, Φέκετε, Χάιντου 1, Μακσάι 2, Τίμπα, Λεντβάι 2, Ν.Γκολοπέντζα, Ζέγκεντι 3, Κόκα, Ίρμες, Βάρο, Σ. Γκολοπέντζα