Η Μπρέντφορντ βρέθηκε να χάνει με 2-0 ως το 62ο λεπτό μέσα στην έδρα της Λέστερ, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2).
Η Λέστερ κέρδισε με 2-1 την Μπρέντφορντ και ξεκίνησε με το δεξί στη σεζόν. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι, που κέρδισαν ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ.
Στο 13ο λεπτό ο Ραγιά είπε όχι σε σουτ του Τίλεμανς, ενώ στο 20’ η κεφαλιά ψαράκι του Μάντισον, έφυγε μόλις άουτ και στο 33’ μετά από κόρνερ ο Καστάιν με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Μάλιστα στο 42ο λεπτό οι «αλεπούδες» άγγιξαν το 2ο γκολ αλλά το συρτό σουτ του Τίλεμανς σταμάτησε στο δοκάρι του Ραγιά.
Με τη σέντρα σχεδόν στην επανάληψη, ο Ντιούσμπερι Χολ έπιασε απίθανο σουτ έξω από την περιοχή κι έγραψε το 2-0. Στο 54ο λεπτό το φαλτσαριστό σουτ του Εμπεμό έξυσε  τα δοκάρια του Γουόρντ ενώ στο 62’ μετά από γέμισμα του Χένρι, ο Τόνεϊ κατέβασε στην περιοχή και από κοντά πλάσαρε για το 2-1.
Στο 67ο λεπτό οι «αλεπούδες» είχαν και δεύτερο δοκάρι σε κεφαλιά του Φοφανά, ενώ στο 77’ η κεφαλιά του Τόνεϊ πέρασε εκατοστά άουτ. Τελικά στο 86ο λεπτό ο Ντασίλβα με όμορφο φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 2-2
ΛΕΣΤΕΡ: Γουόρντ, Καστάιν, Αμαρτέι, Έβανς, Φοφανά, Τζάστιν, Εντιντί, Τίλεμανς, Ντιούσμπερι Χολ (72’ Ντάκα), Μάντισον, Βάρντι
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ραγιά, Χίκεϊ (83’ Ντερβίσογλου), Γιάνσον, Μι (59’ Ντασίλβα), Χένρι, Νόργκααρντ (72’ Μπαπτίστ), Γένσεν (59’ Λιούις Πότερ), Γιάνελτ, Βισά (83’ Σόρενσεν), Εμπεμό, Τόνεϊ.