Τα πλάνα του για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα, εκεί όπου θα κριθεί και η πρόκριση στα playoffs του Europa League, καταστρώνει ήδη ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» φαίνεται ότι ήδη έχει πάρει κάποιες αποφάσεις και θα υπάρξουν μικρές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς.
Συγκεκριμένα, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που όταν μπήκε ως αλλαγή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεχώρισε, θα ξεκινήσει βασικός στα εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί διεκδικεί για τα καλά την θέση από την αρχή, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, που δείχνει να… πηγαίνει για 10αρι.
Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών παράλληλα, θέλησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές τους για το παιχνίδι στη Σλοβακία. Έτσι έκανε μια ομιλία που σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί και ηγετική στου Ρέντη, κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους ότι υπάρχει μόνο η πρόκριση στο μυαλό του.
«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια πράγματα στην αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε εκεί και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε. Μου άρεσε ότι μετά τι γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση.
Είναι σημαντικό αυτό. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε. Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ισπανού.