Γεμάτη από όλες τις απόψεις θα είναι η εβδομάδα που μπαίνει στον Απόλλωνα.
Το δεδομένο είναι ότι θα δώσει δύο επίσημα παιχνίδια με διάστημα τεσσάρων ημερών, με τον Τσόρνιγκερ να διαχειρίζεται ανάλογα και το ρόστερ.

Τρίτη παίζει τον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα στο ΓΣΠ και Παρασκευή με την Ομόνοια για το Σούπερ Καπ στο ματς που θα χαρίσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Συν τοις άλλοις αναμένεται να είναι και με εβδομάδα μεταγραφικών διεργασιών καθώς «απαγορεύεται» να αφήσουν να περάσει και άλλο διάστημα χωρίς να δουν τι θα κάνουν για την ενίσχυση.
Η ομάδα «φωνάζει» ότι έχει κενά και εφόσον περάσει και αυτή η εβδομάδα χωρίς εξελίξεις που θα έχουν στα στόχο την αγωνιστική βελτίωση και αναφερόμαστε σε προσθήκες, τότε θα μπουν τα δύο τους πόδια σε ένα παπούτσι για να τα κάνουν όλα μέσα σε δύο εβδομάδες με τον κίνδυνο κάποιοι που θα έρθουν για να βοηθήσουν να μην είναι διαθέσιμοι με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά τα δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, μέσα από τις επιλογές του Τσόρνιγκερ την Τρίτη θα διαφανεί αν θα παίξει η ομάδα τα ρέστα της για το θαύμα ή αν έχει συμβιβαστεί απόλυτα με τον αποκλεισμό και θα πάει να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.
Θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται ενόψει Μακάμπι ο τιμωρημένος Βουκασίν Γιοβάνοβιτς 9αποβλήθηκε στο Ισραήλ) και ο τραυματίας Ντανίλο Σπόλιαριτς. Από την στιγμή που και οι δύο ήταν βασικοί στο πρώτο ματς, τότε είναι δεδομένες οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Αυτές οι δύο δεν θα είναι και οι μοναδικές.

Χρίστος Χρίστου