Τον Καρλίτος σε μεταγραφικά σενάρια επιστροφής στο Πολωνικό πρωτάθλημα, εμπλέκουν στη συγκεκριμένη χώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Λεχ Πόζναν έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη!
Το όνομα του Καρλίτος «παίζει» δυνατά για επιστροφή στο Πολωνικό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στη συγκεκριμένη χώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «WP SportoweFakty», η Λεχ Πόζναν κι άλλα δύο κλαμπ τον έχουν βάλει… στο μάτι.
Τονίζεται πως οι πρωταθλητές της Πολωνίας θέλουν να ενισχυθούν με έναν ποδοσφαιριστή που έχει δείξει την αξία του στη χώρα, αγωνιζόμενος τόσο στη Βίσλα Κρακοβίας όσο και στη Λέγκια Βαρσοβίας. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν πως θέλουν να «πατήσουν» στο γεγονός πως δεν είναι βασικός στον Παναθηναϊκός.
Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λεχ Πόζναν έχει ήδη επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ταυτόχρονα άλλες δύο ομάδες της Πολωνίας ενδιαφέρονται γι’ αυτόν, αλλά οι πρωταθλητές έχουν το πλεονέκτημα.
Απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού είναι προφανές πως αν υπάρξει κάποια προσφορά, σαφώς και θα συζητηθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Καρλίτος! Πάντως έχει συναγωνισμό απ’ την Πολωνία. Ίσως να είναι απ’ τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το WP η Λεχ Πόζναν θέλει να πάρει τον Καρλίτος. Ο Καρλίτος έχει δείξει ποιος είναι στην Πολωνία, αγωνιζόμενος με τη Βίσλα Κρακοβίας και τη Λέγκια Βαρσοβίας.
Συνολικά σκόραρε 40 γκολ σε αυτά τα κλαμπ, πριν πάει στην Αραβία. Είναι παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά αυτό ίσως αλλάξει σύντομα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται και δεν αποκλείεται να υπάρχουν ήδη επαφές. Είναι πιθανό ο Ισπανός να αποδεχτεί την προσφορά, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είναι βασικός στους Έλληνες και στην Πολωνία πάντα αισθανόταν καλά και θυμάται τις καλές στιγμές που πέρασε.
Το καλό όνομα του Καρλίτος στην Πολωνία, σημαίνει πως δεν είναι μόνο η Λεχ στο παιχνίδι. Άλλα δύο κλαμπ απ’ την Πολωνία προσπαθούν για την απόκτησή του. Όμως φαίνεται πως η Λεχ είναι πιο κοντά, επειδή είναι η πρωταθλήτρια της χώρας».