Ο Τόμας Τούχελ μεταξύ σοβαρού και αστείου ανέφερε πως όσα έχουν συμβεί με τη φανέλα με το 9 στην πλάτη και την αδυναμία των επιθετικών που έχουν περάσει από την ομάδα να προσφέρουν πολλά γκολ, έχουν κάνει τον συγκεκριμένο αριθμό… καταραμένο και κανείς δεν τον θέλει για την εμφάνισή του!
Τώρα που αποχώρησε και ο Λουκάκου έχοντας γίνει ακόμα ένας που δεν «έπιασε» με τη φανέλα με το «9» στην πλάτη παρά τις τυμπανοκρουσίες και τις υποσχέσεις το περσινό καλοκαίρι, οι «μπλε»… αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι, τον συγκεκριμένο αριθμό για την αγωνιστική τους εμφάνιση.
Ο Τόμας Τούχελ το ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ότι οι ποδοσφαιριστές του θεωρούν πλέον καταραμένη τη συγκεκριμένη φανέλα και φοβούνται πως αν την πάρουν δεν θα καταφέρουν να σκοράρουν όσο το θέλουν και όσο πρέπει για να βοηθήσουν την ομάδα.
«Μου το λένε όλοι ότι έχει πέσει κατάρα πάνω στον αριθμό αυτό στη φανέλα… Δεν είναι ότι αφήνουμε αυτή τη φανέλα δίχως κάτοχο για κάποιον συγκεκριμένο λόγο…» είπε ο Γερμανός κόουτς των Λονδρέζων.