H τέταρτη νίκη της AEK σε ισάριθμες φετινές φιλικές αναμετρήσεις, συνεχίζει να σκορπά χαμόγελα στους φίλους της και δείχνει… σοβαρά, ότι κάτι καλό πάει να γίνει!
Στον σωστό δρόμο και την κατάλληλη κατεύθυνση με σκοπό να αφήσει πίσω την περσινή κακή σεζόν και να γράψει μια νέα σελίδα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, φαίνεται να βρίσκεται η ΑΕΚ. Μετά και τη χθεσινή νίκη κόντρα στην Ομόνοια, επικρατεί αισιοδοξία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο για κάτι αρκετά καλό.
Όπως είναι λογικό και ο κόσμος της «Ένωσης» δείχνει εντυπωσιασμένος από την εικόνα που εμφανίζει η ομάδα του, με τον Αργεντίνο να δείχνει πως κατασταλάζει και στο στυλ παιχνιδιού που θα έχει φέτος. Οι οπαδοί περιμένουν πώς και πώς την είσοδο στην «Αγία Σοφία – OΠΑΠ Arena», ενώ ο ενθουσιασμός αποτυπώνεται και στο νούμερο των διαρκείας που έχουν πουληθεί.

Δεδομένης της μικρής σημασίας που έχουν τα αποτελέσματα εν καιρώ προετοιμασίας (εάν και δύνανται να χτίσουν χαρακτήρα νικητή), η AEK πρέπει να αξιοποιήσει τα πολλά θετικά στοιχεία που δείχνει να παγιώνει στο παιχνίδι της. Μια ομάδα με ταυτότητα και που αγώνα με τον αγώνα παρουσιάζει όλο και περισσότερη ομοιογένεια. Ταυτόχρονα, όμως, χρειάζεται να σταθεί και σε όσες ανορθογραφίες κατέγραψε επί χόρτου, μερικές εκ των οποίων για πρώτη φορά.
Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να ψάχνουν στόπερ, με το όνομα του διεθνή 19χρονου Γάλλου της Paris FC, Ουσμάν Καμαρά, να βρίσκεται στο τραπέζι. Από την άλλη, όπως έχει γίνει γνωστό, η Μπορντό έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μισελέν και όλα είναι ανοιχτά για την περίπτωσή του, περισσότερο όμως με μορφή δανεισμού.