Πίσω στο 2013, ο βέλγικος σύλλογος Ρασίνγκ Μπόξμπεργκ έκανε τον Μπράις Μπριτς τον νεότερο επαγγελματία ποδοσφαιριστή του κόσμου, προσφέροντάς του συμβόλαιο σε ηλικία 20 μηνών!
Είναι γνωστό σε όλους πως κάθε ομάδα που θέλει να φτάσει στην κορυφή, πρέπει να δίνει ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες της και στο πώς θα καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές με μεγάλη προοπτική εξέλιξης.
Τα παραπάνω φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους και οι ιθύνοντες της βέλγικης ομάδας Ρασίνγκ Μπόξμπεργκ πριν κάποια χρόνια, όταν επέλεξαν να… δέσουν με συμβόλαιο τον Μπράις Μπριτς, σε ηλικία 20 μηνών!
«Τον τρόπο που ο Μπράις σουτάρει την μπάλα δεν τον συναντάς συχνά. Οι επαφές του με την μπάλα είναι εντυπωσιακές για ένα παιδί της ηλικίας του», δήλωνε εκείνη την περίοδο μέλος του τεχνικού επιτελείου της βέλγικης ομάδας.
Άγνωστο το πώς έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής η καριέρα του συγκεκριμένου πιτσιρικά. Ωστόσο, σε ηλικία 10 ετών πλέον, μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον να πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, δικαιώνοντας όσους τον έκαναν το 2013 τον νεαρότερο επαγγελματία στην ιστορία του αθλήματος!