Ο Μπερνάρντο Σίλβα τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται στην αναμονή, γνωρίζοντας πως οι Καταλανοί θα πιέσουν την Μάντσεστερ Σίτι στις τελευταίες μέρες της διορίας των μεταγραφών για να πάρουν τον Πορτογάλο εξτρέμ.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον υπολογίζει μεν, αλλά δεν θέλει και ποδοσφαιριστές στην ομάδα του που δεν επιθυμούν να παραμείνουν στο ρόστερ των «πολιτών».Ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι ένα τέτοιος, αν και προσπαθεί να διατηρήσει απόλυτα επαγγελματική στάση και να βοηθήσει τη Σίτι, όσο βρίσκεται στο κλαμπ.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Πορτογάλος εξτρέμ απλά περιμένει να περάσει λίγο ο καιρός και να φτάσουν οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου ν’ ασκηθεί πίεση στους Πρωταθλητές Αγγλίας.
Βέβαια, το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα διεκδικεί ακόμα τους Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, αλλά και τον Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να διώξει τους Μπρέιθγουεϊτ, Ουμτιτί και Ντε Γιόνγκ και έχοντας προκληθεί πρόβλημα με την άδεια συμμετοχής των προηγούμενων μεταγραφικών της αποκτημάτων, προκαλεί εντύπωση…