Ο πίνακας των στατιστικών, έδειξε 13 τελικές για το ΑΠΟΕΛ και μηδέν για την Κιζιλζάρ, όμως το αποτέλεσμα ήταν μόλις 1-0 και αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν τέλειωσε η υπόθεση πρόκριση, παρά μόνο θα χρειαστεί και προσοχή και καλύτερη απόδοση την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο της Αστάνα στο Καζακστάν.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή, καλείται να κάνει αυτά που πρέπει στο θέμα της προετοιμασίας και από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές να γίνουν πιο ουσιαστικοί και ειδικά, να βρουν τρόπο να σκοράρουν στην έδρα των Καζάκων.
Για …να κλειδώσει η πρόκριση στα πλέι οφ , το ΑΠΟΕΛ καλείται να αποφύγει…την παγίδα που λογικά θα θελήσει να του στήσει η Κιζιλζάρ στο συνθετικό αγωνιστικό χώρο καθώς επίσης να βελτιώσει ακόμα πιο πολύ την απόδοση του.
Κρατάμε από το ματς, πέρα από το γκολ του Γιώργου Εφραίμ. Το μηδέν στην άμυνα και στο τέρμα για τρίτο σερί επίσημη ματς, την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Λούκας Βιγιαφάνες και τις καλές στιγμές του Μαρκίνιος στο διάστημα που έπαιξε.
Σημειώνεται ωστόσο, η εκ νέου αδυναμία να βρει το εύκολο γκολ η ομάδα κάτι που μεταγράφεται στην ανάγκη να βρεθεί σέντερ φορ με ποιότητα, από την στιγμή που ο ποιοτικός Κβιλιτάια δεν μπορεί να αγωνιστεί.