Μεγάλη μάχη για τα «κανόνια» των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. H επίθεση των Big-6 έχει η καθεμιά και από έναν ποδοσφαιριστή που… αξίζει το ποντάρισμα και την παρακολούθηση των όσων περιμένει όλος ο κόσμος να δει από εκείνους. Τα… θηρία του κορυφαίου πρωταθλήματος, θα μπουν στην αρένα.
Την περασμένη σεζόν ο Μοχάμεντ Σαλάχ κυνηγώντας το βραβείο του κορυφαίου γκολτζή αλλά και το νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ – το καλύτερο στα χρονικά του συλλόγου – σταμάτησε στα 23 τέρματα. Μαζί του και ο Σον, ο οποίος ασφαλώς δεν θεωρείται και… στράικερ ολκής.
Ο Αιγύπτιος αστέρας των «κόκκινων» θα πρέπει να δικαιολογήσει την υπέρβαση που έκανε η ομάδα του για να υπογράψει το νέο συμφωνητικό, απέναντι στον Χάρι Κέιν που όταν ξαναβρήκε ρυθμούς και άφησε πίσω το στόρι της μεταγραφής που δεν πήρε ποτέ, έκανε… πραγματάκια.
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπόσχεται γκολ και ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Ντάργουιν Νούνιες ήδη… τρελάθηκε με το γκολ στο Community Shield απέναντι στους «πολίτες», ενώ, οι Στέρλινγκ και Ζεσούς δίνουν ελπίδες σε Άρσεναλ και Τσέλσι για την 4άδα, ενθουσιάζοντας τον κόσμο στις εξέδρες.
Για την Γιουνάιτεντ, περιμένοντας φυσικά τις εξελίξεις με τον Κριστιάνο και δίχως να γνωρίζει τελικά κάποιος αν ο Πορτογάλος θα βρίσκεται ή όχι στο «Ολντ Τράφορντ» μετά και τη λήξη των μεταγραφών, ο Μάρκους Ράσφορντ
έχει ορκιστεί να είναι ένας… άλλος ποδοσφαιριστής φέτος.
Εσείς, ποιον θα επιλέγατε για τον πρώτο σκόρερ της νέας σεζόν: