Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Όλτρα.
Η αρχική τοποθέτηση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Έμεινα έκπληκτος από τη συμπεριφορά τους. Σε όλο το παιχνίδι, στήριζαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Για τον αγώνα, είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν μου άρεσε όμως, γενικά η συμπεριφορά που είχαμε στο παιχνίδι. Δεν πιέσαμε σωστά, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Το πρώτο ημίχρονο, ήταν το χειρότερο, όσο είμαι στην ομάδα. Ήμασταν εύστοχοι στις ευκαιρίες που βρήκαμε. Με το 2-1 θεωρώ ότι ακόμη είναι δύσκολη η υπόθεση πρόκριση».
Για το ότι η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τις στημένες φάσεις: «Είναι σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι τις στημένες φάσεις. Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα για αυτό. Στις συγκεκριμένες φάσεις είχαμε και την τύχη. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως. Ήμασταν αργοί και χωρίς ιδέες. Δεν είχαμε καλή απόδοση».
Για τις αλλαγές που βοήθησαν και το πλάνο ενόψει του επαναληπτικού: «Οι αλλαγές άλλαξαν το παιχνίδι. Και στο προηγούμενο παιχνίδι, έγινε το ίδιο. Θα πάμε στο Βελιγράδι για τη νίκη. Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί, όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους και θα είναι δύσκολο το έργο μας».
Για τον Τρισκόφσκι: «Αν ο Ιβάν, δεν αγγίξει την μπάλα δεν είναι καλός. Αν την αγγίξει είναι καλός. Έτσι είναι το παιχνίδι του. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορώ να αξιοποιήσω τον Ιβάν. Όλα τα έχω στο μυαλό μου. Είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια του, αλλά περιμένω περισσότερα».