Για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα της ΑΕΚ μίλησε σ στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα με την Παρτίζαν από τις 18:30 στις 19:00:
 «Εκκρεμεί το αίτημα που έχουμε καταθέσει. Λογικά μέσα στη μέρα θα γνωρίζουμε».
Για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα: «Έχουμε σήμερα προπόνηση και ολοκληρώνουμε αύριο με πρωινή. Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους».
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παρτίζαν: «Το ότι υπάρχουν προβλήματα ασφαλώς και το γνωρίζουμε. Αποχώρησε ο Ζντιέλαρ που πήγε στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Χόλαντερ. Αυτό δεν λέει κάτι, ούτε μας επιτρέπει να θεωρήσουμε κάτι ως δεδομένο. Είναι μια ομάδα από προηγμένη ποδοσφαιρικά σχολή. Φημίζεται ότι είναι εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να πάρουμε προβάδισμα και να πάμε στο Βελιγράδι να το υπερασπιστούμε».
Για τους τομείς που θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα σε σχέση με την παρουσία της με τη Μίντιλαντ: «Αποκλειστήκαμε στα πέναλτι χωρίς να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ρίξαμε στα σχοινιά ένα μεγάλο αντίπαλο και αποκλειστήκαμε χωρίς να χάσουμε. Πρέπει να κάνουμε μυαλωμένο παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Για τον κόσμο: «Τρεις μέρες πριν το παιχνίδι ξεπεράσαμε τις 3 χιλιάδες. Ελπίζουμε να συμβεί ό,τι και την περασμένη εβδομάδα».
Για τα μεταγραφικά: «Ολοκληρώσαμε αυτά που είχαμε κατά νου. Δεν υπάρχει σκέψη για μεταγραφική ενίσχυση».