Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τον Άντραζ Σπόραρ στο Κορωπί με το καθιερωμένο «φατούρο» και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προειδοποίησε τον Σλοβένο πως μόνο ο Καρλίτος χτυπάει με δύναμη!
Ο νεοαποκτηθείς σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ, έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Φυσικά, όπως κάθε νέος παίκτης του Τριφυλλιού ο Σλοβένος δεν θα μπορουσε να γλιτώσει από το καθιερωμένο «φατούρο», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να… προειδοποιεί τον διεθνή επιθετικό πως στην πραγματικότητα μόνο ο Καρλίτος ρίχνει δυνατά χτυπήματα.
«Ο Σπόραρ είναι ο νέος συμπαίκτης σας. Καλώς ήλθες κι εύχομαι τα καλύτερα. Τώρα ξέρεις τι σου έχουν ετοιμάσει. Δεν είναι κάτι περίεργο για σένα, δεν είναι η πρώτη φορά. Εύχομαι να μείνεις για πολύ καιρό εδώ και να μην το ξαναπεράσεις. Μόνο αυτός εδώ ο τύπος (σ.σ. Καρλίτος) ρίχνει δυνατές», ανέφερε κατά την παρουσίαση του Σλοβένου στους υπόλοιπους Πράσινους, οι οποίοι… έδωσαν και «τον άλλον επιθετικό», ο οποίος επίσης βαράει δυνατά, δείχνοντας τον Φώτη Ιωαννίδη.