Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της αλλαγής προπονητή στον Ολυμπιακό.
Μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League, η διοίκηση έλαβε την απόφαση να προχωρήσει με άλλον τεχνικό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τις επαφές με τους υποψήφιους για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Οι Πειραιώτες, κατέληξαν στον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έλαβε το χρίσμα από τη διοίκηση της ΠΑΕ για την αντικατάσταση του Πέδρο Μαρτίνς.
Εντός της ημέρας, λοιπόν, σήμερα θα ανακοινωθεί επίσημα η λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό και θα ακολουθήσει εκείνη της ανακοίνωσης του πρόσληψη του Ισπανού κόουτς.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί πως ο Κορμπεράν είναι ο ιδανικός για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ύστερα από την πορεία που είχε την τελευταία διετία στην Χάντερσφιλντ που από την 20η θέση τη σεζόν 2020/21 έφτασε πέρσι να διεκδικεί την άνοδο στην Premier League.
Μάλιστα, το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο 39χρονος προπονητής είναι ήδη στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά, καθώς έχουν γίνει οι τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση και θα σηκώσει μανίκια για τα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League.