Κατακαλόκαιρα σε ένα φιλικό με ομάδα β’ κατηγορίας, οι φίλοι της ΑΕΛ κατέκλυσαν το γήπεδο στο Πελέντρι, με πέραν των 1300 να δίνουν παρών. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο ΑΕΛίστας πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά και θα είναι ξανά ο 12ος παίκτης της ομάδας. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν πλησιάσει τις 4000 και η ζήτηση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Το πλέον ενθαρρυντικό για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού είναι ότι πολλές οικογένειες έχουν κλείσει θέση για την νέα χρονιά. Αυτό έχει φέρει χαμόγελα και ικανοποίηση στην διοίκηση και ειδικά στον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους που εδώ και χρόνια είχε ως στόχο την οικογενειακή κερκίδα.
Στα των αποχωρήσεων, η παραχώρηση του Κωνσταντίνου Σωτηρίου, μειώνει κατά ένα τους ποδοσφαιριστές που η ΑΕΛ θέλει να «ξεφορτωθεί» για την νέα χρονιά. Απομένουν οι Μαζάν, Ριστέφσκι, Πρόσεκ και Ρέινολντς που θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να αποχωρήσουν.
Όσον αφορά τις προσθήκες
, μετά και την απόκτηση του Ντα Σίλβα έκλεισε το «κενό» στη θέση του αριστερού μπακ και πλέομ πάνε για τις επόμενες μεταγραφές. Αυτές, αναμένεται να είναι οι Αβούκου και Χακί οι οποίοι θα πάρουν θέση στον κατάλογο β’.

Αριστείδου Μιχαήλ