Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του όμως εξακολουθεί να διψάει ακόμα για ποδόσφαιρο και το έδειξε στο πλαίσιο ενός Instagram live όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχτηκε από ακόλουθούς του.
Η περυσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερη για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αφού σε ηλικία 40 ετών πανηγύρισε με την Μίλαν την κατάκτηση του σκουντέτο και την επιστροφή των ροσονέρι στην κορυφή της Ιταλίας έπειτα από 11 χρόνια, με τον ίδιο να εμφανίζεται όμως λαβωμένος με την έναρξη της νέας σεζόν.
Ένας σοβαρός τραυματισμός στο αριστερό γόνατο τον υποχρέωσε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι στη σεζόν 2022-23, με τους Μιλανέζους να του δείχνουν τη στήριξή τους κάνοντάς του νέο συμβόλαιο και τον ίδιο να παίρνει δύναμη από τη σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού που έχει χτίσει μαζί τους.
Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που να μην θέλει με τίποτα να αποχωρήσει από τη δράση και να πηγαίνει κόντρα στον πανδαμάτορα χρόνο, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να οργανώνει ένα Instagram Live κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στην Σαρδηνία, λίγες ημέρες πριν επιστρέψει η δράση στην Serie A, και να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: «Πότε θα αποχωρήσω από τη δράση; Ποτέ. Εάν σταματήσω, το ποδόσφαιρο πεθαίνει», σχολίασε χαρακτηριστικά μετά από σχετικό μήνυμα που δέχτηκε, με τον «Ίμπρα» να «υποδέχετα» στη διαδικτυακή παρέα και τον πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν και νυν κίπερ της Παρί, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.
Τον αποκάλεσε μάλιστα «μυταρά» αστειευόμενος για να συμπληρώσει με νόημα: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μας βλέπουν τώρα στο Live, μείνε ήρεμος Τζίτζο και μην πανικοβάλλεσαι».