Didier Lamkel Zé!
Αυτός θα είναι η 5η προσθήκη στο ρόστερ της Ομόνοιας, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Η βασική του θέση είναι αριστερός ακραίος επιθετικός παρά το γεγονός ότι είναι δεξιοπόδαρος, ενώ μπορεί να παίξει και αριστερά και στην κορυφή.

Είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας με εξαιρετικό βιογραφικό και σε πολύ καλή ηλικία στα 25 του χρόνια.
Γεννημένος στην Μπερτούα του Καμερούν, έμαθε να παίζει μπάλα στην Γαλλία όπως και οι περισσότεροι συμπατριώτες του που ξεχωρίζουν από μικροί.
Έπαιξε σε όλες τις ομάδες μικρών ηλικιών της Λιλ μέχρι να τον εντοπίσουν τα λαγωνικά της Βελγικής Αντβέρπ και να πληρώσουν ένα εκατομμύριο για να τον κάνουν δικό τους.
Μόνο χαμένο δεν πήγε το εκατομμύριο αυτό καθώς ο Ζε στην Αντβέρπ έκανε τις τρεις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Με 27, 25 και 21 συμμετοχές αντίστοιχα τις σεζόν 2018-2019, 2019-2020 και 2020-2021 έφτιαξε ένα πολύ καλό όνομα και εκτόξευσε την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Ακολούθησαν τρεις δανεισμοί σε Ντουνάσκα, Χίμκι και Μετζ και τώρα σαν ελεύθερος μετακομίζει στην Ομόνοια (ο ίδιος προανήγγειλε την μεταγραφή του).
Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τον τελευταίο ένα χρόνο ανέβασε κατά ένα εκατομμύριο την χρηματιστηριακή του αξία. Από τα δυόμισι εκατομμύρια την πήγε στα τρεισήμισι, ενώ κάποτε έφτασε μέχρι και τα τεσσεράμισι εκατομμύρια.
Με μια καλή σεζόν στην Ομόνοια μπορεί να πιάσει ξανά το… ταβάνι του.
Εξάλλου έχει χρόνια μπροστά του για να δώσει ακόμα πολλά στο ποδόσφαιρο και δη στην Ομόνοια.
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ