Η ΑΕΚ έχει ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία. Η πιο μεγάλη και ιστορική ώρα είναι τώρα (μέχρι την επόμενη). Ναι, είναι κάποια δημοσιογραφικά… κλισέ, ωστόσο αυτό συμβαίνει στην περίπτωση των κιτρινοπράσινων. Ενάντια στη Μίντζιλαντ, στην 1η της παρουσίας σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να γράψει ιστορία και να προκριθεί επί των Δανών. Σε μια «Αρένα» καμίνι, με πάνω από 5 χιλιάδες οπαδούς, το σύνολο του Χοσέ Λουΐς Όλτρα, μπορεί να τελειώσει τη δουλειά, να επικρατήσει και να πάρει το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα, θα εξασφαλίσει σίγουρα τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η πιο μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ και τη Λάρνακα έφτασε, και όπως έδειξε στη Δανία, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση, με την ώθηση και του κόσμου της!
Μια πιθανή ενδεκάδα του Χοσέ Λουΐς Όλτρα αποτελείται από τους: Πίριτς, Χριστοφόρου (Ροσάλες), Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Λουΐς Γκουστάβο, Σανχούρχο, Φαράζ, Γκιούρτσο, Λόπες (Ολατούντζι), Τρισκόφσκι

Θράσος Δημητρίου