Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το «Στέλιος Κυριακίδης», αναμένεται να περάσει σε ρωσικά χέρια, με τους ιδιοκτήτες της Πάφος FC να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε… αναμόρφωση του. Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, η πρόταση έχει ήδη κατατεθεί από τους κ. Λομάκιν και Ντουποφ στην Πολιτεία και προνοεί τη χρήση του σταδίου για 90 χρόνια.
Σκοπός τους είναι να κάνουν το στάδιο ένα… στολίδι που θα είναι ατραξιόν για την Κύπρο.
Την Τετάρτη (20/7), σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είχε γίνει συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και στον αντιπρόεδρο της Ε          πιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της Βουλής, Χρύσανθου Σαββίδη, με σκοπό να συζητήσουν το θέμα με το ταρτάν του γηπέδου που προκαλεί προβλήματα στις ομάδες που αγωνίζονται εκεί.
Όπως τονίζεται στο εν λόγο δημοσίευμα, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης εντός των επόμενων 10 ημερών θα πάρει τις αποφάσεις του για το «Στέλιος Κυριακίδης» και αν θα το δώσει στους Ρώσους επενδυτές της Πάφος FC.
Αν επιλέξει να μην παραχωρήσει το στάδιο, τότε θα αρχίσουν άμεσα τα έργα για το ταρτάν, με τις ομάδες που δήλωσαν ως έδρα τους το «Στέλιος Κυριακίδης» να είναι αναγκασμένες να βρουν νέα «στέγη».
Τέλος, επισημαίνεται πως ο ΚΟΑ θα έχει συσκέψεις με τους δήμους αλλά και τα σωματεία της Πάφου, έτσι ώστε να ενημερωθούν για αυτές τις εξελίξεις αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις.