Το πλάνο του Σωφρόνη Αυγουστή έγινε ξεκάθαρο στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Τόσο για την Μπότεφ και τον τρόπο που αγωνίζεται, αλλά πιο πολύ για το πως πρέπει να κατέβουν στο γήπεδο και τι πρέπει να κάνουν ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που γιατί όχι, να τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης.
Ο Κύπριος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του, θέλει αν είναι δυνατόν να επιβάλει το ρυθμό η δική του ομάδα στο ματς και να αιφνιδιάσει τους Βούλγαρους.
Αναφορικά με το πλάνο και γενικά με την 11άδα, «παίζονται» κάποιες θέσεις που θα κριθούν την τελευταία στιγμή.
Στα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς, δεξιά Τσεπάκ ή Σούσιτς, αριστερά ο Γουίλερ, στην άμυνα ο Κρέσπο που δεν αποκλείεται να έχει για παρτενέρ τον Πολυκάρπου, χωρίς να αποκλείεται και η λύση Τσεπάκ σαν κεντρικός αμυντικός και να παίξει ο Σούσιτς δεξιά.
Στη μεσαία γραμμή, ο Σόουζα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ο Σαρφό είναι σίγουροι. Αν δεν είναι έτοιμος ο Ντογκαλά στο 100% θα πάει δεξιά στην επίθεση ο Ντάλσιο και θα πάρει θέση βασικού ο Νταουσβίλι. Αν παίξει ο Ντογκαλά, τότε θα μείνει στη μεσαία γραμμή ο Ντάλσιο.
Αριστερά στην επίθεση ο Θεοδώρου και σέντερ φορ ο Μάγκλιτσα.
Γενικά, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα ενώ αυξάνεται ο αριθμός των φίλων του ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται στη Σόφια και ίσως να φτάσουν τους 500.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

https://balla.com.cy/2022/07/20/egine-portokali-i-sofia-fotos/