Μαζεύουν υπογραφές για να παίξει στο US Open o Tζόκοβιτς!
Σπορ

Μαζεύουν υπογραφές για να παίξει στο US Open o Tζόκοβιτς!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Περίπου 12,000 άνθρωποι έχουν ψηφίσει σε online petition για τη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο επερχόμενο US Open το οποίο θα διεξαχθεί 29 Αυγούστου με 11 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.
Η ανεξάρτητη αναφορά που διενεργείται στο change.org, καλεί την Κυβέρνηση των ΗΠΑ και την Αμερικανική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (USTA) να επιτρέψουν στον ανεμβολίαστο Σέρβο να παίξει στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν.
Ο ίδιος ο Νόλε δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να εμβολιαστεί για να μπορέσει να εισέλθει στις ΗΠΑ και αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα απουσιάσει και από το US Open όπως έγινε και στη Μελβούρνη αρχές της χρονιάς.
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος, σε αυτή τη φάση της πανδημίας, να μην επιτραπεί στον Τζόκοβιτς να παίξει στο US Open 2022. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η USTA πρέπει να δουλέψουν μαζί για να του επιτρέψουν να παίξει. Αν κάποιος ανεμβολίαστος Αμερικανός επιτρέπεται να παίξει, ο Τζόκοβιτς ως ένας από τους θρύλους του αθλήματος πρέπει να παίξει. Κάντο να συμβεί USTA» έγραψε ο χρήστης Padma Rajan που ξεκίνησε το δημοψήφισμα, συγκεντρώνοντας ηλεκτρονικές υπογραφές για τον αγαπημένο του αθλητή.
Από τις 19 Ιουνίου που έχει ξεκινήσει το petition, κάτι παραπάνω από 11,500 κόσμου έχει υπογράψει για να παίξει ο Νόλε στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, κανένας ανεμβολίαστος δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα.
«Δεν σκοπεύω να κάνω το εμβόλιο ακόμα κι αν αυτή η απόφαση με αφήσει εκτός US Open» είχε δηλώσει ο 35χρονος μετά την κατάκτηση του Wimbledon.
Πέρυσι ο Σέρβος έχασε την ευκαιρία να ολοκληρώσει το ημερολογιακό Grand Slam, χάνοντας στον τελικό του US Open από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ενώ στη διοργάνωση του 2020 αποκλείστηκε με default καθώς χτύπησε με τη μπάλα μια επόπτρια γραμμών.
Μετά την κατάκτηση του Wimbledon, ο Τζόκοβιτς βρίσκεται ένα Major πίσω από τον Ράφαελ Ναδάλ που έχει 22 Grand Slam.

Related posts