Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Μίλαν Τραΐκοβιτς, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο διεξάγεται στο Γιουτζίν του Όρεγκον στις ΗΠΑ. Ο πρωταθλητής μας έτρεξε  στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 110μ. με εμπόδια, και τερμάτισε στην 6η θέση με 13.49, αφού χτύπησε δυνατά στα πρώτα δύο εμπόδια και δεν κατάφερε να βρει την ισορροπία σώματος που χρειαζόταν, για να φτάσει γρήγορα στον τερματισμό.
Έτσι, ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη, αποχαιρετά το Παγκόσμιο και βάζει ως στόχο τη διάκριση σε Κοινοπολιτειακούς και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου μπορεί να φτάσει ψηλά. Με το τέλος των τριών ημιτελικών σειρών, ο Τραΐκοβιτς κατέλαβε την 19η θέση.

Στη 16η θέση ο Απόστολος Παρέλλης
Τη 16η θέση στα προκριματικά της δισκοβολίας στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, κατέλαβε νωρίτερα σήμεα ο Απόστολος Παρέλλης. Ο πρωταθλητής μας, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών (πέντε) του Άννινου Μαρκουλλίδη, έδειξε ότι παραμένει στους κορυφαίους δισκοβόλους του κόσμου, ρίχνοντας στο πρώτο γκρουπ στα 62,46μ. Με την επίδοσή του ήταν 11ος στο γκρουπ του και δύσκολα θα ερχόταν η πρόκριση.
Από το δεύτερο γκρουπ μόνο τέσσερις κατάφεραν να κλείσουν θέση στη δωδεκάδα του τελικού, με τον αθλητή του Κωνσταντίνου Σταθελάκου να χρειαζόταν βολή στα 64,15μ. για να βρεθεί για τέταρτη φορά στην καριέρα του στον τελικό. Έτσι, ο Παρέλλης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παγκόσμιο του Όρεγκον και τώρα θα επικεντρωθεί για επιτυχίες στους Κοινοπολιτειακούς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.