Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας σε αρκετές ομάδες στην προσπάθειά του να «αποδράσει» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να βρει νέα πρόκληση στην καριέρα του, όμως μέχρι στιγμής έχει εισπράξει αρκετά «όχι» και ένα από αυτά έχει ακουστεί από τα χείλη των ανθρώπων της Μπάγερν.
Το «γιατί» εξηγήθηκε από τον Όλιβερ Καν σε συνέντευξή του στην Bild, με τον άλλοτε φύλακα-άγγελο της εστίας των Βαυαρών και νυν CEO των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης να δηλώνει με αφοπλιστικό τρόπο:
«Για τις φήμες που ακούγονται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο θέλω να πω ότι τον αγαπώ και όλοι ξέρουν πόσο φανταστικός παίκτης είναι. Όμως κάθε σύλλογος έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και δεν είμαι σίγουρος πως θα στέλναμε το σωστό μήνυμα για την Μπάγερν αν τον υπογράφαμε».
Στην ίδια συνέντευξη ο Καν μίλησε για το άλλο μεγάλο όνομα που έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με τους Βαυαρούς, τον Χάρι Κέιν που ετοιμάζεται να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τότεναμ, με τον Καν να υποστηρίζει:
«Έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ αυτή τη στιγμή. Σίγουρα, πρόκειται για έναν κορυφαίο επιθετικό αλλά αυτό είναι όνειρο για το μέλλον. Θα δούμε τότε τι θα συμβεί».
Ερωτηθείς τέλος για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την Γιουβέντους για τον Ματάις Ντε Λιχτ, απάντησε: «Ο Ντε Λιχτ είναι ένας πολύ ενδιαφέρων παίκτης, από πλευράς νοοτροπίας επίσης. Θα δούμε πώς θα πάει όλο αυτό».