Προσηλωμένος στην χρηματοδότηση της Έβερτον ξεκαθάρισε πως είναι ο ιδιοκτήτης της, Φάραντ Μοσίρι, βάζοντας τέλος στις φήμες που θέλουν τα «ζαχαρωτά» να είναι προς πώληση.
Μέσω ενός mail προς τους φίλους της ομάδας, ο Ιρανός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι παρά τη… φιλολογία που έχει αναπτυχθεί στα Μέσα τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου, η αναζήτηση επενδύσεων αφορά μόνο μικρά πακέτα και όχι την πλειοψηφία των μετοχών.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Έβερτον:
«Έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις και ακόμα περισσότερα δημοσιεύματα σχετικά με πιθανές επενδύσεις στην ομάδα μας τελευταία, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία πινακίδα “προς πώληση” για την Έβερτον. Πάντα ήμουν και θα παραμείνω ανοιχτός στην διερεύνηση όλων των επενδυτικών ευκαιριών, όμως παραμένω συγκεντρωμένος στην ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το νέο μας γήπεδο στο Μπράμπλεϊ-Μουρ αλλά και την ενίσχυση της ομάδας. Αυτή η ενίσχυση μπορεί να περιλαμβάνει μια αναζήτηση μιας μικρής εξωτερικής επένδυσης, όμως δηλώνω κατηγορηματικά ότι η Έβερτον δεν πωλείται».