Στη δουλειά και την ενίσχυση που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος στην έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το φιλικό των «πράσινων» με τη Γουότφορντ (0-0).

«Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο σήμερα. Επειδή είχαμε χάσει ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε πριν τρεις μέρες ήταν πιο δύσκολο. Ήταν το πρώτο μας φιλικό μετά από 20 μέρες. Μας χρειάζονται τα φιλικά παιχνίδια, ήταν κρίμα που ακυρώθηκε το προηγούμενο λόγω καιρού. Ήταν ένα δυνατό φιλικό, με ομάδα που παίζει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού από εμάς. Θέλαμε να δώσουμε σε όλους τους παίκτες τη δυνατότητα να αγωνιστούν. Τα επόμενα φιλικά θα βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Για την κατάσταση της ομάδας σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο: «Όταν είναι ένας προπονητής έναν χρόνο στην ομάδα, κάποια πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι φανερό ότι θέλουμε πολλή δουλειά για να κάνουμε πράγματα καλά. Αυτά τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας προσφέρονται για αυτό. Υπάρχει μια βάση, αλλά σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά και ενισχύσεις σε κάποιες θέσεις».