Θύμα ληστείας στο εξοχικό τους έπεσαν οι Μίνα Μπονίνο και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, με την Ισπανίδα δημοσιογράφο να υποστηρίζει ότι τη νάρκωσαν για να τη ληστέψουν και να αφήνει υποψίες για τον σεφ που είχαν προσλάβει.
Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Μίνα Μπονίνο, σύζυγος του πρωταθλητή Ισπανίας και Ευρώπης με τη Ρεάλ, Φεντερίκο Βαλβέρδε. Με συνεχόμενα stories στο Instagram, η Ισπανίδα δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ληστείας στο εξοχικό που νοίκιαζαν με φίλους κατά την πρώτη μέρα διακοπών τους στην Ίμπιζα.
Μάλιστα, υποστηρίζει ότι για να γίνει η ληστεία με λεία 10.000 ευρώ έπεσε θύμα νάρκωσης, είτε με κάποια ουσία είτε με αλκοόλ. Η εξιστόρηση της Μπονίνο ρίχνει τις υποψίες στον σεφ που είχαν προσλάβει για τις δύο εβδομάδες που θα έμεναν σε αυτό το σπίτι.
«Όταν φτάσαμε στο σπίτι, ο σεφ ήταν ήδη εκεί. Μου είπε τότε ότι υπήρχε μόνο ένα κλειδί και θα το έπαιρνε μαζί του για να μας φτιάξει πρωινό την επόμενη μέρα και για να μη μας ενοχλήσει. Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ. Έστειλα μήνυμα στη Λέσλι (σ.σ. φίλη του ζευγαριού) να αναλάβει τον γιο μου, επειδή ένιωθα τα πάντα να γυρίζουν. Αισθανόμουν πολύ άσχημα, αλλά σκεφτόμουν ότι αυτό οφείλεται επειδή είμαι σε κακή φυσική κατάσταση».

«Μία ώρα αργότερα, κατέβηκα κάτω και είδα τις τρεις βαλίτσες μου στο σαλόνι. Οι παντόφλες μου ήταν εκεί και η Λέσλι τακτοποιούσε τα πάντα. Μου είπε ‘ψάχνεις κάτι;’ Επειδή ήμουν ακόμη ναρκωμένη, πρέπει να γέλασα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Όταν ετοιμαζόμασταν να πάμε στην παραλία είπα ‘πάω να πάρω μερικά χρήματα’. Ήδη σε κακή κατάσταση, άνοιξα το πορτοφόλι μου και ήταν άδειο. Ο σεφ εμφανίστηκε τότε και μου είπε πως όταν ήρθε (σ.σ. για το πρωινό) είδε πως όλα ήταν ακατάστατα».
Στη συνέχεια, η Μπονίνο εξηγεί τι συνέβη όταν επικοινώνησε με τους μεσίτες που τους έδωσαν το εξοχικό σπίτι: «Ήρθαν οι μεσίτες και μας είπαν με χαμόγελο ότι μπορεί το φαγητό μας να ήταν δηλητηριασμένο, επειδή πίστευαν ότι το έκανε ο σεφ. Μας πήγαν στο νοσοκομείο για να κάνουμε εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα έδειχναν αν είχα κοκαΐνη, μαριχουάνα, έκσταση, αμφεταμίνες ή αντικαταθλιπτικά στο αίμα μου, όμως ήταν αρνητικές σε όλα. Όλα έγιναν τόσο διακριτικά, ώστε να μπουν στο σπίτι και να μην καταλάβουμε κάτι. Περάσαμε την πρώτη μέρα μας στο νοσοκομείο, κάνοντας εμετό με τη φίλη μου και πέφτοντας θύμα ληστείας από κάποιον γνωστό, που με είδε να κοιμάμαι γυμνή και αυτό με ενοχλεί περισσότερο».
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο σεφ παραιτήθηκε και έφυγε από το σπίτι, αυξάνοντας τις υποψίες εις βάρος του. Ο Βαλβέρδε και η σύζυγός του, μαζί με τους φίλους τους άλλαξαν σπίτι και συνέχισαν τις διακοπές τους στην Ίμπιζα για δύο εβδομάδες.