«Χρυσάφι» στα πόδια του Ματίας Ντε Λιχτ προσφέρει η Μπάγερν Μονάχου, ετοιμάζοντας μια πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί η Γιουβέντους.
Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένας από τους συλλόγους που πρωταγωνιστούν σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι. Μετά την απόκτηση του Σάντιο Μανέ και το σίριαλ δίχως τέλος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι Βαυαροί «ψάχνονται» για την αμυντική τους ενίσχυση, με πρώτο όνομα στη λίστα τον Ματίας Ντε Λιχτ.
Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους είναι ο νούμερο 1 στόχος των πρωταθλητών Γερμανίας για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της Gazzeta dello Sport είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα. Σε πρώτη φάση, οι «μπιανκονέρι» επιβεβαίωσαν ότι ο παίκτης δεν θα έφευγε από τον σύλλογο για λιγότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που έκανε πιο σύνθετη την υπόθεση μεταγραφής του.
Στους μνηστήρες του διεθνούς Ολλανδού περιλαμβάνονται η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου. Με την τελευταία να έχει όπως φαίνεται το προβάδισμα αυτή την στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες της Gazzeta dello Sport, οι Βαυαροί ετοιμάζουν προσφορά ύψους 90 εκατ. ευρώ για τον Ολλανδό αμυντικό, πρόταση που δύσκολα θα αρνηθούν οι υπεύθυνοι της ομάδας του Τορίνο.
Η εν λόγω προσφορά είναι στην ουσία 75 εκατ. καθαρά συν μεταβλητές ύψους 15 εκατ. ευρώ επιπλέον. Με αυτό εκπληρώνονται τα αιτήματα των διευθυντών του συλλόγου της Serie A. Σε περίπτωση που κλείσει η μεταγραφή, θα είναι η πιο ακριβή στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου.