Το νέο απόκτημα του Απόλλων, Ευκλείδης Καμπράλ, μπορεί να έχει σκοράρει συνολικά τέσσερεις φορές, όμως υπήρξε ένα τέρμα που δεν θα ξεχάσει ποτέ! Από έναν αμυντικό δεν περιμένεις να πετυχαίνει συχνά τέρματα, ωστόσο στις 23 Αυγούστου του 2019 πέτυχε ένα γκολ που θα το ζήλευαν και οι πιο μεγάλοι επιθετικοί στον κόσμο.
Το ρολόι σημάδευε το 63ο λεπτό. Η Γκρασχόπερς, στην οποία αγωνιζόταν τότε ο Πορτογάλος, ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 και αγωνιζόταν με 10 παίκτες. Τότε ανέλαβε δράση το νέο πλέον, μεταγραφικό απόκτημα των γαλάζιων. Ο Καμπράλ με μια τρομερή σόλο ενέργεια «ζάλισε» όλη την άμυνα της Γουίντερθουρ και ισοφάρισε σε 1-1. Εν τέλει το ματς μπορεί να μη βρήκε νικήτρια την Γκρασχόπερς, αφού τελείωσε στην ισοπαλία 2-2, όμως ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός θα έχει να το λέει και στα… εγγόνια του γι’ αυτήν την γκολάρα!
Επειδή, όμως, όπως και λέει και ο θυμόσοφος λαός «μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις», απολαύστε πιο κάτω το τέρμα του Καμπράλ και δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του με τη Γκρασχόπερς αλλά και τη Σεντ Γκάλεν.

Θράσος Δημητρίου