Ομονοιάτικο flashback από τη Μολδαβία…
Κύριες Ειδήσεις

Ομονοιάτικο flashback από τη Μολδαβία…

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ευρωπαϊκό flashback από την Ομόνοια.
Διαβάστε το θέμα από την ιστοσελίδα των «πρασίνων»: Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό της ταξίδι το καλοκαίρι του 1994 από τη Μολδαβία, όπου αντιμετώπισε την Τιλίγκουλ-Τιράς Τιράσπολ.
Ο πρώτος αγώνας έγινε στην ομώνυμη πόλη μπροστά σε 4 χιλιάδες θεατές. Ο Γκοκριτσιάνι πέτυχε το γκολ που έκρινε και τον αγώνα, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση. Ο σκόρερ δυστυχώς στάθηκε άτυχος αφού στο 24′ τραυματίστηκε και αποχώρησε.
Η σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον πρώτο αγώνα: Ανδρέας Χαρίτου, Κώστας Κωνσταντίνου, Χρύσανθος Χρυσάνθου, Ανδρέας Ανδρέου «Σάκης», Ανδρέας Ανδρέου «Κάντηλος», Γιώργος Χριστοδούλου, Ευαγόρας Χριστοφή, Γκότσια Γκόκριτσιάνι (24′ Νταβίντ Κιζιλασβίλι), Γιώργος Σαββίδης, Νεντίμ Τούτις (55′ Κώστας Καϊάφας), Κώστας Μαλέκκος.
Με 18 χιλιάδες οπαδούς στις κερκίδες του Μακαρείου η ΟΜΟΝΟΙΑ απλά δεν μπορούσε να χάσει αυτή την πρόκριση. Οι «πράσινοι» νίκησαν με 3-1 και πέρασαν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Στο 6′ ο Κάντηλος με πέναλτι έκανε το 1-0 και στο 45′ ο Τούτιτς σημείωσε το 2-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τιρασπόλ μπήκε αποφασισμένη και στο 50′ ο Μπελούς μείωσε σε 2-1. Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Σαββίδης στο 89′.
Η σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον επαναληπτικό: Χρίστος Χρίστου, Γιάννος Καλοθέου, Γιώργος Χριστοδούλου, Κώστας Κωνσταντίνου, Ευαγόρας Χριστοφή, Ανδρέας Ανδρέου «Σάκης», Ανδρέας Ανδρέου «Κάντηλος», Γιώργος Σαββίδης, Κώστας Καϊάφας, Νεντίμ Τούτις (70′ Νταβίντ Κιζιλασβίλι), Κώστας Μαλέκκος (30′ Πανίκος Ξιούρουππας).

Related posts