Ο Σάσα Βεζένκοβ «χτυπάει» τις τελευταίες ημέρες την πόρτα του ΝΒΑ και ήδη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γίνεται λόγος για πιθανή μετακόμισή του στους Σακραμέντο Κινγκς.
Οι «σειρήνες» του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη έχουν αρχίσει να ηχούν στα αυτιά του φόργουορντ του Ολυμπιακού, καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πληρώσουν το buy out των 750.000 δολαρίων στους «ερυθρόλευκους» και να τον κάνουν άμεσα δικό τους.
Το τελευταίο δημοσίευμα ήρθε από το διάσημο Sports Illustrated και πιο συγκεκριμένα η στήλη «Fastbreak» όπου έγινε ανάλυση των δεδομένων για πιθανή μετακόμιση του Βεζένκοβ στους Σακραμέντο Κινγκς. Μάλιστα υπογράμμισαν ότι είναι πολύ πιθανόν να συμβεί αυτό εξηγώντας ότι πρόκειται για έναν σταρ της EuroLeague ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά και στο ΝΒΑ!
​​​​​​​«Ο Ολυμπιακός επέκτεινε το συμβόλαιο του Βεζένκοβ μέχρι το 2024, ωστόσο αυτός έχει το δικαίωμα να μεταβεί στο NBA, αρκεί να γίνει η καταβολή του buy out το οποίο είναι περίπου 750.000 δολάρια. Εάν το Σακραμέντο επιθυμήσει να τον αποκτήσει για τη σεζόν 2022-23, είναι κάτι που σίγουρα θα μπορούσε να κάνει και ο σταρ της EuroLeague να έχει στη συνέχεια μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι των Κινγκς» ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων το εν λόγω δημοσίευμα.
Επίσης ανέφερε ότι ο Σάσα Βεζένκοβ έχει λάβει την πρόσκληση για το Summer League του Λας Βέγκας προκειμένου να συζητήσει με τους Σακραμέντο Κινγκς, εξηγώντας ότι η ομάδα θα του καταβάλει συγκεκριμένη πρόταση ώστε να μετακομίσει στο ΝΒΑ!