Δίνοντας συνέχεια στο πολύκροτο θέμα του Αμρ Ουάρντα, μετά και τη χθεσινή του ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε την Ανόρθωση αφήνοντας αιχμές κατά της διοίκησης, επικοινωνήσαμε με τον μάνατζερ του, τον Ιταλό Ντιέγκο Ταβάνο, για να μας μεταφέρει και τη δική του θέση επί του θέματος.
«Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ποτέ δεν πήρα επίσημη πρόταση από την Ανόρθωση για τον Ουάρντα. Οι προσφορές ισχύουν μόνο όταν είναι επίσημες, όχι ανεπίσημες. Από όλες τις ομάδες, όχι μόνο από την Ανόρθωση», μας είπε αρχικά κι όταν τον ρωτήσαμε αν η προσφορά της ομάδας της Αμμοχώστου ήταν σε ανεπίσημο επίπεδο, μας επανέλαβε ότι «μόνο οι επίσημες προτάσεις ισχύουν».
Για την επόμενη σελίδα στην καριέρα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, ο Ταβάνο μας ανέφερε πως «η αγορά είναι ανοικτή. Μιλάω με πολλές ομάδες για τον Αμρ. Στην Τουρκία αλλά και με κάποιες στην Ευρώπη».
Κλείνοντας, σε ερώτησή μας αν κι από ποιες κυπριακές ομάδες προσεγγίστηκε ο Ουάρντα, ο Ιταλός κράτησε… πισινή. «Δεν μπορώ να το πω αυτό, συγγνώμη»…

Ανδρέας Βεντούρης