Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την «Ημέρα της Ομόνοιας» που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 4 Ιουλίου.
Η διοίκηση ετοιμάζει μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τον κόσμο της η οποία θα σημάνει το φινάλε της σεζόν 2021-2022 με την φιέστα για κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και την έναρξη της σεζόν 2022-2023 με την παρουσίαση του ρόστερ και της νέας φανέλας.
Πέραν από αυτά, θα τιμηθεί και η ομάδα του 1992-1993 και θα δώσει το παρόν του και ο Τζούριακ, ο Ούγγρος επιθετικός της τότε εποχής με το παρατσούκλι «αεροπλανάκι».
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 18:30 με το Fan Day εκτός σταδίου ΓΣΠ, ενώ στις 20:00 θα αρχίσει το κυρίως μενού που θα περιλαμβάνει και μουσικό πρόγραμμα με γνωστούς τραγουδιστές αλλά και Stand up comedy με γνωστούς Stand up comedians.
Βέβαια αυτό που περιμένει ο κόσμος είναι την παρουσίαση του ρόστερ  με την ελπίδα ότι στην εκφώνηση των νέων αποκτημάτων δεν θα ακούσει μόνο τα ονόματα των Μπρούνο, Μάθιους, Μίλετιτς και Μπάρκερ.
Περιμένουν ότι θα ακούσουν όνομα έκπληξη που θα τους ενθουσιάσει και γι’ αυτό αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών. Tώρα που βγήκε και το όνομα του Γκρίφιθς στο προσκήνιο η αναμονή μεγαλώνει.
Η διοίκηση πάντως τους προετοίμασε να κρατούν… μικρό καλάθι και την Δευτέρα το βράδι θα φανεί αν όντως δεν προκύπτει συμφωνία με κάποιον ή αν φυλάνε κάτι στον κόσμο για έκπληξη.

Χρίστος Χρίστου