Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων για να παραχωρήσει τρεις παίκτες της και να βάλει στα ταμεία της πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ!
Η επιχείρηση ανοικοδόμηση της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, το «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ είναι αναπόφευκτο και βαθύ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Τότεναμ είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του Κλεμάν Λανγκλέ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν έχει μέλλον στην Βαρκελώνη και η αποχώρηση του, θα ελαφρύνει το μισθολόγιο από το συμβόλαιο του.
Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα έβαλε πωλητήριο ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στον Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος δεν πήρε και τόσο ψύχραιμα τις  εξελίξεις: «Βλέπω διάφορες τακτικές που παίζονται γύρω μου. Όλα καλά. Στον Θεό αρέσει όλο αυτό γύρω μου. Γι’ αυτό είμαι εκλεκτός. Σε όλη μου την ζωή, ποτέ δεν ήμουν αρκετά καλός, ποτέ δεν ταίριαζα στα συνηθισμένα λουκ και δεν είχα την κατάλληλη συμπεριφορά. Αυτό σου συμβαίνει όταν ζεις ελεύθερα», ήταν το Tweet του Ολλανδού εξτρέμ.
Την ίδια ώρα, η μετακόμιση του Φρένκι Ντε Γιογνκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Ολλανδός μέσος θα μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ, αυτό που μένει είναι να υπάρξει συμφωνία για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τους Καταλανούς να εισπράττουν 65 εκατομμύρια ευρώ μετρητά και άλλα 20 σε πριμ επίτευξης στόχων και συμμετοχών, με τον Ντε Γιονγκ να αποτελεί τον εκλεκτό του Έρικ Τεν Χαγκ για την μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων».