Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του στο court αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ρίτσαρντ ανέφερε ότι ήταν ευτύχημα που τελειώσει το παιχνίδι πριν νυχτώσει εκεί, έχοντας αρκετή διάθεση για χιούμορ.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο μεγάλος νικητής κόντρα στον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ, επικρατώντας με 3-1 σετ και συνεχίζει στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.
Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στη διάρκεια του αγώνα, καθώς το παιχνίδι διήρκησε περίπου 3.5 ώρες και τελείωσε πριν νυχτώσει και πρόλαβαν την πρόωρη αποχώρηση των φιλάθλων, έχοντας αρκετή διάθεση για χιούμορ. Παράλληλα τόνισε ότι έχει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας στο Grand Slam.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο court: Για το ματς με τον Ρίτσαρντ: «Προφανώς είναι πολύ καλό που γύρισα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλεξάντερ, είχε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ευτυχώς τελειώσαμε πριν νυχτώσει, θα ήταν παράξενο να βλέπαμε τον κόσμο να φεύγει νωρίτερα. Το Wimbledon ακόμα και χωρίς πόντους, παραμένει ένα σημαντικό τουρνουά, όπως και τα προηγούμενα 100 χρόνια».
Για τη συνέχεια: «Νιώθω άνετα. Έκανα σπουδαίο τουρνουά στη Μαγιόρκα. Εκεί έκανα τα πάντα για να κρατήσουν τα court σε καλή κατάσταση, Τα γήπεδα εδώ είναι διαφορετικά από ότι εκεί, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».