Για το νέο γήπεδο Λεμεσού μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.
«Ο εργολάβος θα τελειώσει την δουλειά του 25 Αυγούστου. Η άμμος καθυστέρησε έναν μήνα να έρθει από την Αίγυπτο. Φυτεύτηκε αμέσως το ίδιο βράδι, θέλει τρεις μήνες και τοποθετείται από τους ειδικούς για τέλος Σεπτεμβρίου έτοιμο για χρήση. Το έργο τρέχει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ναι μεν οι ομάδες δεν θα αρχίσουν εκεί αλλά σε ένα τέτοιο έργο να υπάρξει ένας μήνας καθυστέρηση είναι λογικό» είπε αρχικά:

Θα μπορεί να λειτουργήσει σε έναν μήνα; «Υπολείπονται κάποιες συμφωνίες. Κάποια θέματα θα έπρεπε να ήταν λυμένα εδώ και κάποια χρόνια. Είμαστε στην αναμονή για τις μελέτες για το αγοραίο ενοίκιο, κάναμε την περασμένη εβδομάδα συνάντηση στο προεδρικό γι’ αυτά τα θέματα και τρέχουμε. Αύριο έχουμε μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους στον ΚΟΑ».

*«Εγώ είμαι ο δεύτερος που θέλει να ολοκληρωθεί το γήπεδο. Ξέρετε ποιος είναι ο πρώτος (σ.σ. ΠτΔ). Υπάρχει μια λογική καθυστέρηση αλλά θα το πάρουν οι ομάδες και θα το χαρούν για τα επόμενα 50 χρόνια».

Για το οδικό δίχτυο: «Με ρωτάνε πολλοί για το οδικό δίχτυο. Αυτό θα γίνει σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση που αφορά τις εισόδους-εξόδους θα τελειώσει τον Δεκέμβριο. Ο κ. Καρούσος έδωσε τις οδηγίες ότι θα πρέπει η πρώτη φάση θα είναι τελειωμένη κοντά στο πρώτο παιχνίδι. Οι είσοδοι και έξοδοι στο νέο γήπεδο θα είναι τέσσερις όταν ολοκληρωθεί το οδικό δίχτυο».