Και Κρέσπο και Ντογκαλά και μεταγραφές…
ΑΠΟΕΛ

Και Κρέσπο και Ντογκαλά και μεταγραφές…

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Εν αναμονή των επόμενων μεταγραφών που δε αργούν και όπως φαίνεται είναι καθαρά θέμα απόφασης του Σωφρόνη, στο αθλητικό κέντρο που διεξάγεται η προετοιμασία, έφτασε ο Χοσέ Κρέσπο που είχε την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες.
Την Πέμπτη θα πάει και ο Ντογκαλά στο αθλητικό κέντρο και οι εκκρεμότητες θα είναι οι μεταγραφές που από μέρα σε μέρα θα φέρουν εξελίξεις.
Το σκηνικό πλέον έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως. Ο Σωφρόνης αξιολογεί όλους τους υποψήφιους και θα ενημερώσει τη διοίκηση για τις αποφάσεις του.
Στο προσκήνιο πάντα για τη θέση του αριστερού μπακ ο Καρίμ Χαφέζ, η μεταγραφή του οποίου εξαρτάται από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ αφού η διοίκηση είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Αιγύπτιου.
Αναφορικά με τις άλλες θέσεις σε άμυνα και επιθετικά άκρα παρελαύνουν πολλά ονόματα και είναι σημαντικό ότι έχει αρκετές λύσεις ο Σωφρόνης, για να αποφασίσει.
Στο μεταξύ την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 18:00 (απευθείας από την cablenet) θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό με την Μπότεφ Βράτσα.

Related posts