Ανάρτηση από την Ομόνοια για το παιχνίδι με την Μπριζ το 1991.
Αναλυτικά:
Aντιμέτωπη με τη Βελγική, Κλαμπ Μπριζ, τέθηκε η ομάδα μας στον Α’ γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991. Δύσκολος αποδείχθηκε τελικά ο αντίπαλος, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε τον αποκλεισμό με δύο ήττες με σκορ 2-0.
Στο Μακάρειο διεξήχθη η πρώτη αναμέτρηση με 16 χιλιάδες οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δίνουν το παρών τους στις κερκίδες. Στο 30′ ο Τζιουμπίνσκι άνοιξε το σκορ και στο 46′ η Μπριζ έκανε το 2-0 με πλασέ του Μπόι.
Η σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον πρώτο αγώνα: Ανδρέας Χαρίτου, Γιώργος Μηνά, Κούλλης Ιακώβου, Κώστας Κωνσταντίνου, Ευαγόρας Χριστοφή, Κώστας Πέτσας, Κώστας Μαλέκκος (68′ Ανδρέας Ανδρέου «Κάντηλος»), Ανδρέας Ανδρέου «Σάκης», Χρύσανθος Χρυσάνθου (71′ Ανδρέας Αυλωνίτης), Νεντίμ Τούτιτς, Πανίκος Ξιούρουππας.
Στον επαναληπτικό του Μπριζ Ολύμπιασταντιον κόπηκαν 9 χιλιάδες εισιτήρια. Στο 65′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Μπόι και στο 85′ η βολίδα του Βαν ντερ Χέιντεν έξω από την περιοχή κατέληξε ψηλά στο παραθυράκι του Χαρίτου, σημειώνοντας το τελικό 2-0.
Η σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον δεύτερο αγώνα: Ανδρέας Χαρίτου, Γιώργος Μηνά, Κούλλης Ιακώβου, Κώστας Κωνσταντίνου, Ευαγόρας Χριστοφή, Κώστας Πέτσας, Στέλιος Χαριλάου «Μαυροφτής», Ανδρέας Ανδρέου «Σάκης», Χρύσανθος Χρυσάνθου (71′ Ανδρέας Αυλωνίτης), Νεντίμ Τούτιτς, Κώστας Μαλέκκος (79′ Ανδρέας Αυλωνίτης).