Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «Telesport» ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ντέγιαν Ράντονιτς!
Δημοσίευμα από τη Σερβία φέρνει τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού», αναφέροντας μάλιστα πως ο Ράντονιτς είναι σε προχωρημένες επαφές με τους «πράσινους».
Όπως αναφέρει το «Telesport», o Μαυροβούνιος τεχνικός είχε συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Σερβίας πριν βδομάδες για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στον ίδιο και τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, με τον Ράντονιτς να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού στην παρούσα φάση.

Aναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Όπως σας γράψαμε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει το Telesport, o Μαυροβούνιος προπονητής είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.
Όπως μάθαμε προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και του πολυνίκη προπονητή και ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή στην pole position. Υπάρχει ακόμα ελπίδα στον Ερυθρό Αστέρα για μία νέα αλλαγή σκηνικού, όμως ο Ράντονιτς αυτή την στιγμή είναι πολύ κοντά στην Αθήνα».