ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ: Χάλκινο στο Μπάτμιντον, καλό ξεκίνημα στο Τένις!
Κύριες Ειδήσεις

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ: Χάλκινο στο Μπάτμιντον, καλό ξεκίνημα στο Τένις!

Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Οράν. Η Έλενα Χριστοδούλου και η Εύα Καττιρντζή, αντιμετώπισαν στα ίσα τις Ιταλίδες αντίπαλες τους, έχασαν όμως στον ημιτελικό με 2-0 (16-21, 17-21) κατακτώντας παράλληλα το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα στην Αντισφαίριση αφού οι δύο τενίστες Μενέλαος Ευσταθίου και Πέτρος Χρυσοχός πέρασαν αμφότεροι στους «16» της διοργάνωσης με καθαρές νίκες με 2-0 σετ επί των αντιπάλων τους. Σημειώνεται ότι και οι δύο αγώνες έγιναν λίγο μετά τις 13.00 ώρα κατά την οποία επικρατούσαν πολύ ψηλές θερμοκρασίες.

Στην Πάλη οι δύο αθλητές αποκλείστηκαν από την αυριανή συνέχεια στις κατηγορίες όπου αγωνίστηκαν. Ο Αλέξανδρος Καουσλίδης σημείωσε μία νίκη και πέρασε στον β΄ γύρο πριν γνωρίσει τον αποκλεισμό, και ο Χαράλαμπος Χοίρας αποκλείστηκε από τον α΄γύρο.

Το Καράτε που συμμετείχε με πολυμελή ομάδα οκτώ αθλητών, ολοκλήρωσε την παρουσία του με τη συμμετοχή των Δημήτρη Δημητριάδη και Ματθαίου Στυλιανού. Αμφότεροι αποκλείστηκαν στον α΄ γύρο. Στον αγώνα του Στυλιανού υπήρξαν έντονα παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος του κύπριου αθλητή.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ξεκίνησε η Ιστιοπλοΐα ωστόσο το πρόγραμμα πήγε πολύ πίσω με αρκετές καθυστερήσεις στην έναρξη των ιστιοδρομιών αλλά και στην ενημέρωση για τα επίσημα αποτελέσματα. Ο Ανδρέας Καριόλου αποσύρθηκε από τους αγώνες λόγω ίωσης μία μέρα πριν την έναρξη των αγώνων. Στους αγώνες συμμετέχουν άλλοι έξι κύπριοι αθλητές.

Το αγώνισμα της Γυμναστικής επρόκειτο να αρχίσει στις 21.00 ώρα Κύπρου και θα ολοκληρωνόταν μετά τα μεσάνυχτα.

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κυπριακών συμμετοχών την Δευτέρα 27 Ιουνίου είναι τα ακόλουθα : 

ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

Διπλό Γυναικών Ημιτελικός : Καττιρτζή Ε./Χριστοδούλου Ε. (Cyp) – Φίνα Κ. / Ράμζα Γιασμίνα (Ita ) 0-2 (16-21, 17-21), Χάλκινο μετάλλιο / 3η θέση

ΠΑΛΗ

86Kg Α΄γύρος : Χοίρας Χαράλαμπος Vs Φατίχ Ερτίν (Tur) 0-10

125Kg A΄γύρος : Καουσλίδης Αλέξανδρος Vs Ομάρ Σαρέμ (Syr) 4-0

125Κg Β΄γύρος : Καουσλίδης Αλέξανδρος Vs Γιουσίφ Χεμίντα (Egy) 0-11

ΚΑΡΑΤΕ

-84Kg Α΄γύρος : Δημητριάδης Δημήτρης Vs Ιβάν Κβέσιτς (Cro) 2-4

+84Kg A’ γύρος : Ματθαίος Στυλιανού Vs Νούνο Μιγκέλ Μορέιρα Βαλέντε (Por) 5-6

ΤΕΝΙΣ

«32»   Ευσταθίου Μενέλαος Vs Αμπτεραχμάν (Tun)    2-0 (6-2, 6-0)

«32»   Χρυσοχός Πέτρος Vs Κόστα Κοέλμο (Por)          2-0 (6-4, 7-5)

Related posts